Tentative Event Schedule

Talks, Events and Workshops:

WED NOV 17

4:00 pm Hotel Check In

Check into Club Med Sandpiper Bay, relax a while, then head to our Welcome Reception. If you need transportation from the airport we have arranged a group rate for PBI (Palm Beach).

1 Hour      |      Club Med Sandpiper Bay

7:00 pm Courtyard Welcome Reception (catered)

As an R3 attendee, drop by our welcome reception for some light refreshments.

2 Hours      |      Club Med Sandpiper Bay

THURS NOV 18

8:00 am Conference Check In for All Attendees

Mingle with Sponsors and Attendees. Conference attendees check in for the conference and receive your SWAG bag of goodies.

 45 Min      |      Disney's Coronado Springs Resort - Durango 1 & 2

8:45 am Conference Kick-off

 15 Min      |      Disney's Coronado Springs Resort

9:00 am OPENING KEYNOTE
9:45 am General Session

TBA

 30 Min      |      Disney's Coronado Springs Resort - Durango 1 & 2

10:15 pm Get to Know Our Sponsor w/ TBA

 15 Min      |      Disney's Coronado Springs Resort - Durango 1 & 2

10:30 am General Session

TBA

 30 Min      |      Disney's Coronado Springs Resort

11:00 am General Session

TBA

 30 Min      |      Disney's Coronado Springs Resort - Durango 1 & 2

11:30 am General Session

TBA

 30 Min      |      Disney's Coronado Springs Resort

12:00 pm Lunch

 1 Hour      |      Disney's Coronado Springs Resort - Coronado R-T

1:00 pm Networking Icebreaker

Last year, attendees paired up into small teams during a live "lockbox" escape room challenge.

 60 Min      |      Disney's Coronado Springs Resort - Durango 1 & 2

2:00 - 4:00 pm MagicMind Groups

Take action with the guidance of a mentor working in a small group of other business owners to workshop ideas for growth. It's R3's magical spin on the mastermind concept!

*You will be placed in a small group based on your recurring revenue focus specified on your ticket purchase checkout form.

7:00 pm Private Dinner for Speakers & Star Sponsors

TBA

FRI NOV 19

8:00 am Panel Discussion

The day kicks off with a panel Q&A.

 1 Hour      |      Disney's Coronado Springs Resort - Durango 1 & 2

9:00 am General Session

TBA

 30 Min      |      Disney's Coronado Springs Resort - Durango 1 & 2

9:30 am General Session

TBA

 30 Min      |      Disney's Coronado Springs Resort - Durango 1 & 2

10:00 am Get to Know Our Sponsor w/ TBA

 15 Min      |      Disney's Coronado Springs Resort - Durango 1 & 2

10:15 am General Session

TBA

 30 Min      |      Disney's Coronado Springs Resort - Durango 1 & 2

10:45 am General Session

TBA

 30 Min      |      Disney's Coronado Springs Resort - Durango 1 & 2

11:15 am Get to Know Our Sponsor w/ TBA

 15 Min      |      Disney's Coronado Springs Resort - Durango 1 & 2

11:30 am Closing Keynote

 30 Min      |      Disney's Coronado Springs Resort - Durango 1 & 2

12:00 pm Lunch

 1 Hour      |      Disney's Coronado Springs Resort - Coronado R-T

1:00 pm Networking Icebreaker

Last year, attendees paired up into small teams during a live "lockbox" escape room challenge.

 60 Min      |      Disney's Coronado Springs Resort - Durango 1 & 2

2:00 - 4:00 pm MagicMind Groups

Take action with the guidance of a mentor working in a small group of other business owners to workshop ideas for growth. It's R3's magical spin on the mastermind concept!

*You will be placed in a small group based on your recurring revenue focus specified on your ticket purchase checkout form.

2 Hours      |      Disney's Coronado Springs Resort - Location TBA

4:00 pm R3 After Party (Catered)

The event has wrapped and it's time to unwind!

2.5 Hours      |      Disney's Coronado Springs Resort - TBA

SAT NOV 20

10:00 am Check Out

You must be out of your room by 10:00 am today. You can take advantage of the group rate for transportation to PBI for a small fee.

9:00 am General Session

TBA

 30 Min      |      Disney's Coronado Springs Resort - Durango 1 & 2

9:30 am General Session

TBA

 30 Min      |      Disney's Coronado Springs Resort - Durango 1 & 2

10:00 am Get to Know Our Sponsor w/ TBA

 15 Min      |      Disney's Coronado Springs Resort - Durango 1 & 2

10:15 am General Session

TBA

 30 Min      |      Disney's Coronado Springs Resort - Durango 1 & 2

10:45 am General Session

TBA

 30 Min      |      Disney's Coronado Springs Resort - Durango 1 & 2

11:15 am Get to Know Our Sponsor w/ TBA

 15 Min      |      Disney's Coronado Springs Resort - Durango 1 & 2

11:30 am Closing Keynote

 30 Min      |      Disney's Coronado Springs Resort - Durango 1 & 2

12:00 pm Lunch

 1 Hour      |      Disney's Coronado Springs Resort - Coronado R-T

1:00 pm Networking Icebreaker

Last year, attendees paired up into small teams during a live "lockbox" escape room challenge.

 60 Min      |      Disney's Coronado Springs Resort - Durango 1 & 2

2:00 - 4:00 pm MagicMind Groups

Take action with the guidance of a mentor working in a small group of other business owners to workshop ideas for growth. It's R3's magical spin on the mastermind concept!

*You will be placed in a small group based on your recurring revenue focus specified on your ticket purchase checkout form.

2 Hours      |      Disney's Coronado Springs Resort - Location TBA

4:00 pm R3 After Party (Catered)

The event has wrapped and it's time to unwind!

2.5 Hours      |      Disney's Coronado Springs Resort - TBA